Första kvällen i Torrevieja

Som jag nämnde för några inlägg sedan så begav jag och Tora oss iväg till Spanien och Torrevieja för ett tag sedan. Låt oss spana in första kvällen vi spenderade i staden.
 
Bestämde mig i princip från början att jag bara skulle fotografera på kvällarna (pga fint kvällsljus) och insåg rätt snabbt att man inte orkade fota under dagen (pga alldeles för varmt). Men ack vilket kvällsljus det var!
 
Efter flygresa och taxiresa och bad i havet var vi redo att hitta en restaurang. Så vi begav oss ut på Torreviejas gator.
 
Det var fina brevlådor på prick alla husen, så det fick förevigas.
 
Ljuset var som finast mellan 20 och 21, så då fick man passa på. Då plockades verkligen alla färger fram så fint och man fick till riktigt drömmiga semesterbilder.
 
Till slut hittade vi oss en restaurang där de hade gulliga menyer och en midsommarstång.
 
Vi laddade upp med en kanna Sangria, är det semester så är det faktiskt. 
 
Och åt en helt fantastisk laxsallad. Det godaste var dock getosten men vi var ändå nöjda. Gav kvällen 4/5 nässprayer i betyg!
 
Tänker att jag kanske kan lägga upp lite fler bilder från våran minisemester, tycker det är lite mysigt själv att titta på. Kanske att det till och med kommer upp en Torrevieja-guide (men ska kanske inte lova för mycket). Klart slut!
 
/Frida
Visa fler inlägg