Vecka 30

Har i princip inga bilder från denna veckan, men de få jag har, de kommer här!
 
Köpte alltså en kamera i måndags! Iiiiiihhh! Alltså kan vara ett av mina svåraste köp i livet. Så mycket pengar jag gjorde av med, men nu i efterhand är jag väldigt nöjd.
 
Detta är ju egentligen inte en mobilkamerabild, men men men, jag tog den här bilden med den nya kameran genom att fjärrutlösa den med min mobil, det ni! Så från kameran komprimerades den och så redigerrade jag den med mobilappar :)
 
Lyckades då bli sjuk, och inte lite sjuk, utan så mycket sjuk att jag tror att jag svimmar sjuk. Men hade en lillasyster som gjorde milkshake till mig och tog hand om mig <3
 
 När jag var nästan frisk åkte jag till Värnamo för att fota bröllop. Det var nervöst, spännande och rent ut sagt skitkul! Tog inte en enda mobilbild under hela bröllopet, men har desto fler på minneskorten.
 
 Den här lilla diamanten flyttade hem till oss. Hon heter Salsa och är prick det gulligaste i mitt liv just nu.
 
Klart slut. 
 
/Frida

Superwoman II

Nikon d7100 + Nikon 35 mm 1.8
 
 
Här kommer ännu lite fler bilder på en av de starkaste kvinnorna jag känner. Så tuff, så mycket power i en liten kropp. Min förebild som är så klok och alltid vet vad som behöver sägas. Jag saknar henne så otroligt mycket. Min alldeles egna superwoman. 
 
/Frida

Sommarlistan

I och med att det är sommar kommer här en liten sommarlista!
 
Dina planer för sommaren: 
Har egentligen inga andra planer än att jobba den här sommaren, kanske, kanske, kanske ska jag åka på en liten resa i slutet av sommaren när jag har en hel vecka ledigt (wohooo!!)
 
Bästa sommarstället?
Det måste helt klart vara Sandreda, en liten by som ligger utanför Växjö där man mest badar, solar, plockar smultron och äter grillat.
 
Här badar du helst:
Helst av allt i havet, men annars i en sjö i solnedgången.
 
Hur länge ska du vara ledig?
I en hel vecka, vilket ska bli helt fantastiskt!
 
Vad ser du mest fram emot?
Att få vara ledig, men också att gå promenader på kvällarna när det fortfarande varmt ute. Att bli brun om benen och få bada i en spegelblank sjö, att gå ut och dansa och dricka vin. Att få lite sommarlovskänsla fast jag inte har sommarlov alls.
 
Vad kommer du köpa i sommar?
Antagligen en kamera. Men också böcker, för just nu är jag inne i ett sådant läsflow (mer om det senare!)
 
Vad lyssnar du helst på i sommar?
Har min standardlista när jag cyklar till jobbet som heter "På svenska" en salig blandning med svenska artister där alla texter är på svenska (som man kanske skulle kunna gissa med tanke på namnet). Ska försöka lyssna på några sommarprat också, hitills har jag lyssnat på Linnéa Claesons och tycker att det var väldigt bra.
 
Vilken är din allra bästa sommardoft? 
Åh, typ när det luktar grillat, ingenting är mer sommar än det för mig. Eller möjligen doften av en nyutslagen ros.
 
Hur kommer du att minnas sommar 2017 i höst? 
Kommer nog att romantisera denna sommaren samtidigt kommer jag vara hemskt glad att den tog slut också, tråkigt nog.
 
Klart slut!
 
/Frida
Visa fler inlägg