Första kvällen i Torrevieja

Som jag nämnde för några inlägg sedan så begav jag och Tora oss iväg till Spanien och Torrevieja för ett tag sedan. Låt oss spana in första kvällen vi spenderade i staden.
 
Bestämde mig i princip från början att jag bara skulle fotografera på kvällarna (pga fint kvällsljus) och insåg rätt snabbt att man inte orkade fota under dagen (pga alldeles för varmt). Men ack vilket kvällsljus det var!
 
Efter flygresa och taxiresa och bad i havet var vi redo att hitta en restaurang. Så vi begav oss ut på Torreviejas gator.
 
Det var fina brevlådor på prick alla husen, så det fick förevigas.
 
Ljuset var som finast mellan 20 och 21, så då fick man passa på. Då plockades verkligen alla färger fram så fint och man fick till riktigt drömmiga semesterbilder.
 
Till slut hittade vi oss en restaurang där de hade gulliga menyer och en midsommarstång.
 
Vi laddade upp med en kanna Sangria, är det semester så är det faktiskt. 
 
Och åt en helt fantastisk laxsallad. Det godaste var dock getosten men vi var ändå nöjda. Gav kvällen 4/5 nässprayer i betyg!
 
Tänker att jag kanske kan lägga upp lite fler bilder från våran minisemester, tycker det är lite mysigt själv att titta på. Kanske att det till och med kommer upp en Torrevieja-guide (men ska kanske inte lova för mycket). Klart slut!
 
/Frida

Catarina & Peter II

Nikon d7100 + Nikon 35 mm 1.8
 
Hejsan!
Här kommer ännu en laddning bröllopsbilder från när jag agerade bröllopsfotograf utanför Värnamo. Detta är mina absoluta favoritbilder från hela dagen. Mest för det var en sådan härlig stämning måste jag nog ändå säga, alla var så otroligt glada efter vigseln och det var så känslosamt. Tycker att det är fantastiskt kul att ta ögonblicksbilder på folk, det är då man är mest äkta, när man inte ska posera och ha sig!
 
/Frida
 
Letar du efter bröllopsfotograf i Växjö? Hör av dig till mig: fotografrida.blogg@gmail.com
0 kommentarer
publicerat i Bröllop
Taggar: bröllop, bröllopsfotograf, fotograf, hobbyfotograf, växjö

Renoverar mitt rum

Har ju då bestämt mig för att renovera mitt rum, som man gör, sådär lite spontant. För jag har inget annat för mig liksom. Men det är ju kul, speciellt att leta inspo!
 
Bilder från PINTEREST
 
Känner väl att jag eventuellt har snöat in mig lite extra på ett färgtema; grått, rosa och blått. ALLTSÅ hur fint?! Är ju rena rama drömmen, gulligt, men inte för gulligt. Mycket nöjd. Nu återstår bara att se resultatet, det lär ta lite tid, men tänker att det blir värt det i slutändan. (Ni hade skrattat åt mina visioner om ni hade fått se mitt rum som det ser ut just nu, det är kaos haha)
 
/Frida
Visa fler inlägg