Catarina & Peter

 
Strax utanför Värnamo i vackra Voxtorps kyrka fick jag äran att vara bröllopsfotograf på Catarina och Peters bröllop. Här ovanför ser ni ett utplock av bilderna från porträttfotograferingen innan vigseln. Det var så härligt att få vara med och dela deras dag och kärlek. Var väldans nervös innan, men hela fotograferingen flöt på oerhört fint och resultatet talar för sig själv tycker jag! Kan ju nästan lova att det kommer dyka upp en drös bilder till :) 
 
/Frida

Vecka 32

Denna veckan har jag hunnit vara lite ledig, så har faktiskt några mobilbilder som jag kan visa er! 
 
Började veckan med att göra klart mitt fotoalbum över läsåret 16/17. Det blev helt fantastiskt mysigt, får nästan ta och visa er någon dag. 
 
 Sedan begav vi oss till Huseby för att se operan Figaros bröllop. Var helt lyrisk efteråt, dels för en fantastisk föreställning och dels för den fantastiska kvällen. 
 
 Så här såg det ut inne i Masugnen där operan spelades. 
 
 Och så här såg jag ut! 
 
 Vi tog en trip till Liseberg där vi åkte bergodalbanor och hade det roligt.
 
 En morgon vaknade jag och den här tjejen låg brevid mig och sov <3
 
Med andra ord har jag haft en ganska lugn vecka. Dessutom har jag redigerat klart alla bilder från bröllopet, så de lär dyka upp på bloggen någon dag! 
 
/Frida

Queen Salsa

 
Min bebis, min älskade lilla tuss. Måste få skryta med att jag har den gulligaste katten i hela världen. Hon sover jämte mig, gärna så nära som möjligt och om hon vill att jag ska klappa henne så lägger hon sig framför mitt ansikte. Klockan fem på morgonen vill hon leka med mig och gör det mesta för att väcka mig och hon följer efter mig vart jag än går i huset. Vet inte hur jag kunnat leva utan min lilla tuss, min lilla Salsa. 
 
/Frida
Visa fler inlägg