Turkiet

Nikon d3100 + 35 mm 1.8
 
Här på bloggen har det ekat tomt ett tag nu, för jag har varit i Turkiet och äventyrat mig. Jag och fyra elever från katedralskolan i Växjö åkte till Isparta för att delta i Comeniusprojektet som är ett projekt för sammarbete mellan olika länder. Vi bodde hos en turkisk kompis och fick möjlighet att uppleva den turkiska kulturen i en vecka, häftigt värre. Jag bodde hos en tjej som heter Nilsu och som var jättetrevlig. 
 
Under resan fotograferade jag en hel del, självklart, men jag filmade också! Så förhoppningsvis lyckas jag klippa ihop en liten resefilm, när jag har tid, haha. Med mig på resan hade jag min bebiskamera, min Nikon d3100 som jag fick i julklapp 2010. Men trots allt är det ju inte kameran som gör bilden, utan fotografen. Tycker definitivt att jag fick till en hel del bra bilder. Eller vad säger ni? 
 
Så småningom kommer säkert några fler bilder upp på bloggen, har inte hunnit kolla igenom alla, men här ovan fick ni ett litet smakprov i alla fall. 
 
/Frida
#1 - - Sanna Preifelt ❤:

Åh vad roooligt! Skulle så gärna åka till typ Istanbul. Har varit i Alanya på charter, men gillar kultur och arkitektur och då känns Istanbul som ett bra resmål. Tycker definitivt att du har fått till fina bilder *.*

#2 - - Emma Grann Fotografi:

Åh vad fint Turkiet är ändå..

#3 - - MATILDA ROSQVIST:

Ser fint ut :)

#4 - - Johan:

Bra bilder.