Alla är fotografer

 
Alla är fotografer. Idag är alla fotografer, för att alla har tillgång till en kamera på ett eller annat sätt och alla tar bilder. Vissa endast för att dokumentera händelser, andra i konstnärligt syfte och så har vi ju selfies. Jag älskar det här programmet för att det riktar sig till alla, så bra och man blir alltid lite inspirerad av att titta på det. I första programmet tar dem upp genustankar kring fotografier, mycket tänkvärt! 
 
Du hittar programmet på svt play.
 
/Frida 

Turkiet

Nikon d3100 + 35 mm 1.8
 
Här på bloggen har det ekat tomt ett tag nu, för jag har varit i Turkiet och äventyrat mig. Jag och fyra elever från katedralskolan i Växjö åkte till Isparta för att delta i Comeniusprojektet som är ett projekt för sammarbete mellan olika länder. Vi bodde hos en turkisk kompis och fick möjlighet att uppleva den turkiska kulturen i en vecka, häftigt värre. Jag bodde hos en tjej som heter Nilsu och som var jättetrevlig. 
 
Under resan fotograferade jag en hel del, självklart, men jag filmade också! Så förhoppningsvis lyckas jag klippa ihop en liten resefilm, när jag har tid, haha. Med mig på resan hade jag min bebiskamera, min Nikon d3100 som jag fick i julklapp 2010. Men trots allt är det ju inte kameran som gör bilden, utan fotografen. Tycker definitivt att jag fick till en hel del bra bilder. Eller vad säger ni? 
 
Så småningom kommer säkert några fler bilder upp på bloggen, har inte hunnit kolla igenom alla, men här ovan fick ni ett litet smakprov i alla fall. 
 
/Frida
Visa fler inlägg