Första bröllopsbilderna

Nikon d7100 + 35 mm 1.8 
 
Godmorgon folket! Idag vaknade jag klockan 06.30, åt frukost och la ner det sista i kameraväskan och begav mig sedan hem till Amina där vi började med att plåta lite bilder på lite detaljer. Speciellt brudklänningen, men den sparar vi lite på! Ett hett tips är att följa Aminas bröllop på hennes blogg under dagen då hon kommer uppdatera lite då och då (hallå, snacka superkvinna som bloggar på sin bröllopsdag). HÄR hittar ni i alla fall henne! 
 
/Frida 

Jag laddar batterierna

Nikon d7100 + Nikon 35 mm 1.8 
 
Både jag och de tre kamerorna laddar batterierna för imorgon är det bröllop. När jag vaknade i morse insåg jag att jag hade feber, så idag spenderar jag dagen i sängen och laddar batterierna genom att äta glass och kolla på film (och gör skolarbete, självklart). Nu hoppas vi att jag är fit for fight imorgon och orkar springa runt och fota hela dagen, men det ska nog gå bra! 
 
/Frida

Outfitbilder till Aminas.nu

Nikon d7100 + 35 mm 1.8 
 
Alltså jag och outfitbilder... Hehe, vi blir bättre och bättre i alla fall. I söndags fotade jag och Amina lite bilder till hennes blogg och första stället (det ovan) var det ganska tråkigt ljus på. Ni vet när molnen ligger som ett lock över himlen och ljuset är i princip obefintligt. Japp, precis så! Men tyckte ändå att vi fick ihop några väldigt fina bilder och jag hoppas att Amina är nöjd. 
 
/Frida
 
Visa fler inlägg