Min dag som fotograf

09.00 
Var jag färdigklädd, sminkad, lockad och befann mig hemma hos Amina. Vi började dagen med att fotografera enbart klänningen hängande på en galge samt skor, väska och smycken. Aminas rum var optimalt till detta ändamål då det kom in mycket ljus som kunde studsa på vita väggar. 
 
10.00 
Vid klockan tio skulle vi vara i blomsteraffären och hämta blommorna, men det skedde ett antal förseningar på vägen. Så kan det gå, men till slut var vi på plats på Evedals värdshus, jag, Ebba och Amina där vi förberedde det allra sista i lokalen. (Jag fotograferade mest). Här började dock de första förseningarna, planen var att vi skulle vara färdiga vid 11, men blev försenade till kvart i tolv cirkus. 
 
 
12.00 
Nu skulle det bröllopsbrunchas på Skåres med Aminas klasskompisar, så fina tjejer allihop! Väldigt mysigt men blev väldigt hastigt för att Amina skulle iväg till frisören. 
 
12.30 
Vi traskade iväg mot frisörsalongen där Amina skulle fixas iordning inför bröllopet, hon blev så andlöst vacker och frisören var superduktig. Här kunde jag ta lite paus och bara andas, vilket var skönt för att vi stressat lite innan under dagen. 
 
15.00 
När Amina var redo begav vi oss än en gång hem till henne, där jag och Ebba gick iväg och fotade och filmade hennes blivande man. Vi skålade och klädde på Amina bröllopsklänningen, jag hade det något mer stressigt än de andra för att jag skulle iväg till festlokalen för att checka ljuset inför vigseln. 
  
18.00 och framåt 
Vigseln ägde rum och sedan var bröllopsfesten igång. Jag sprang runt och fotade det mesta och jag tror att jag fick med alla viktiga ögonblick (peppar, peppar). På bilden ser ni brudparet och brudgummens lillebror, så söt. 
 
Dagen efter 
Då bröllopsdagen var så pressad så hade vi planerat in att fota bröllopsporträtten dagen efter, och tur var nog det. Vi hade en väldigt mysig stund uppe på en av balkongerna på PM. I bakgrunden kan man se Växjös gamla teater, en av de vackrare byggnaderna i Växjö.
 
Det här var min dag som fotograf, jag var ganska trött sedan om man säger så... 
 
Vill du bli fotograferad av mig? Skicka iväg ett mail till forografrida.blogg@gmail.com för att få mer information! 
 
/Frida