Bröllopsfotograf för en (två) dag(ar)

 
Det har ekat tomt här ett tag nu, så kan det gå... 
Som ni kanske vet fotade jag bröllop hela dagen i fredags och bröllopsporträtten fotade jag igår. Det var helt fantastiskt roligt, spännande, lärorikt och stressigt. Och nu är jag alldeles tom. Luften bara gick ur mig och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. I flera månader har jag sett fram emot, levt och andats bröllop (samt fasat) för bröllopet som skulle bli mitt första som fotograf och nu vet jag inte hur man lever ett normalt liv igen, utan bröllopsbilder, planering och så vidare. 
 
Fast det är inte slut riktigt ännu, nu ska de dryga tusen bilderna kollas igenom, redigeras och skickas iväg till brudparet så får vi hålla tummarna att de blir riktigt nöjda. Som grädde på moset krånglar mina (eller inte mina, familjens) hårddiskar och bilduppladdningen tar sin lilla tid. Alltså om man ska testa en persons tålamod ska man sätta dem framför en riktigt seg dator, haha. Men jag är taggad till tusen för att få redigera och sätta den där lilla extra touchen på fotografierna! 
 
Är det så att du, eller någon annan i din närhet, ska gifta sig och vill ha mig som bröllopsfotograf, hör gärna av er till mig! (fotografrida.blogg@gmail.com)
 
/Frida
#1 - - Henrietta Nylund:

Härliga bilder!

#2 - - Lina - my art & my life:

Sååå fina bilder!! måste varit hur kul som helst att fota :)

Svar: Tack så jättemycket! Det var det!
fotografrida.se

#3 - - N:

Vad roligt!

#4 - - Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Jag har aldrig fotat något bröllop. Jag skulle vilja, men vågar inte. Känner mig inte tillräckligt duktig för att fixa det. Hatar att göra saker under press:/

Svar: Kände precis så innan men känns väldigt skönt såhär i efterhand att jag har klarat av det!
fotografrida.se

#5 - - Klara Andersson:

fina bilder!