Blåa dörrar och porträtt

Nikon d7100 + 35 mm 1.8 
 
Jag är så otroligt nöjd med de här bilderna. Kassandra var superduktig och det var så kul att fota henne! Snygg är hon ju också, ni hittar för övrigt hennes blogg HÄR
 
Jag är också väldigt nöjd med fotostället, vi hade ganska tur med ljuset och så hittade vi den här söta trappen med den blå dörren och det blev superbra bilder. Jag hoppas att Kassandra är lika nöjd med resultatet som jag är! 
 
Vill du bli fotograferad av mig? Hör av dig till fotografrida.blogg@gmail.com för mer information!
 
/Frida 

Vårt försök till moussetårta

 
Den HÄR tårtan åt vi på mammas födelsedag och beslutade oss sedan för att försöka göra en egen variant. Ett recept letades upp och mamma startade. Tårtan var i fem lager, mamma gjorde tappert de första tre sedan överlät hon resten på mig. Vi bakade två tårtor och den ena, som vi gjorde först blev lite av en testtårta (den blev lite sämre, men smakade väldans gott ändå) och den andra blev riktigt bra, om jag får säga det själv. Men om man ska baka en sådan här tårta måste man ha tid, för oss tog det en hel dag... 
 
Sen är det inte jättelätt att ta en bild på en tårta när det är många som vill vara med i den, så det fick bli en med lite fingrar på, haha. 
 
/Frida

Skriva

 
 
Jepp min skrivtorka tog ganska exakt tre månader att komma över. Sist jag skrev om detta såg det ut SÅ HÄR. Har kommit en liten bit på vägen nu och det känns bra. Skrev dessutom om början så hela novellen fick en helt ny karaktär, hehe, så kan det gå. Men jag tror det här blir så mycket bättre än som jag tänkt från början. Jag tycker att det är rätt kul att det man skriver på mognar efter ett tag och att man kan komma med nya grejer. Dock kan det bli lite hoppigt, men konceptet jag har på min novell är det perfekta för att skriva den över lång tid. Skriver ni mycket, om ja, vad skriver ni just nu? 
 
/Frida
Visa fler inlägg