Häst är bäst

 
I dag har jag fått äran att fota den här snygga damen. 
Jag är egentligen inte så hemma på att fota hästar eller djur över lag. Det är aldrig något jag lagt ner tid och fokuserat på. Mitt huvudområde är att fota människor, det är roligast ju! Men någon gång då och då kan det vara kul att fota t.ex. hästar. Det är svårare med linjer i hästfoton tycker jag, antagligen för att jag inte riktigt är hemma på att fota hästar och hitta de "bästa" vinklarna. Men här är sötnosen i alla fall!
 
/Frida

Jag har så många bilder

 
Tjena vad många bilder jag har att redigera! 
Dels har jag bilder på den här snyggingen som måste bli färdigredigerade (det kommer upp några till senare) sedan har jag familjens årliga julkort som ska väljas ut och redigeras. På det har jag lite hästbilder att fixa till och framkalla, hårt liv, eller vad säger ni. Som grädde på moset är det fantastiskt fotoväder idag så allt jag vill göra är att fota... Ha en go söndag!
 
/Frida

Lite färg i allt det gråa

 
 
 Här kommer lite färg också. 
Ännu lite fler bilder på mig, tur eller otur vet jag inte om ni har. Här är i alla fall lite färg på mig också, den svartvita versionen hittar ni HÄR. Jag blir nöjdare och nöjdare ju mer jag pillar med de här bilderna! Det är ju så kul. Jag önskar så att jag var redigeringsproffs och kunde allt, men tyvärr är ju inte fallet så.  
 
/Frida
Visa fler inlägg